CUM ARATĂ HOȚIA ÎN POLITICĂ: Adevărul despre cine a avut inițiativa de lege de pensionare cu doi ani mai devreme: Hărău sau Resmeriță

După ce și-a însușit, fără pic de jenă, inițiativa senatorului PNL Carmen Hărău, privind pensionarea cu doi ani înainte de termen pentru persoanele care au trăit în mediu toxic industrial, senatorul PSD Cristian Resmeriță recurge la un atac de tipul „hoțul strigă: hoții!” extrem de violent la adresa parlamentarului liberal, pe rețelele de socializare.

Pesedistul Resmeriță spune, incredibil, că textul lui de lege din (atenție!) 2019 a fost furat de liberala Carmen Hărău în (din nou atenție!) anul 2017! Incredibilă, logica pesedistă!

Pentru a lămuri definitiv cine are dreptate în această dispută politică, vă prezentăm una lângă alta cele două texte de lege și anul în care au fost inițiate. Veți observa cu ușurință că textul din 2019 al parlamentarului pesedist este copiat cuvânt cu cuvânt, în formularea de bază, după textul din 2017 al senatorului PNL Carmen Hărău.

Alte comentarii nu sunt necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.