Cum au fost prinși angajații din parcarea staţiunii Straja că furau bani din încasări – (VIDEO)

Primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriţă, anunţă că mai mulţi angajaţi care încasează banii pentru parcare în staţiunea Straja au fost depistaţi că sustrăgeau din bani, publicând în acest sens imagini de pe camerele de supraveghere. Primarul îndeamnă turiştii să solicite bonul fiscal.

Sancţiuni drastice pentru neregulile depistate la încasarea tichetelor de parcare în Staţiunea Straja!! Din păcate, unii nu înţeleg să fie corecţi! În urma controalelor demarate la punctele de eliberare a tichetelor pentru parcările aferente Staţiunii Straja, am constatat o serie de nereguli grave”, a transmis primarul din Lupeni.

Acesta a publicat imagini din care se poate vedea cum un angajat, se preface că pune banii în casa de marcat, dar îi ascunde în palmă şi în bagă în buzunar. Scena se repetă de mai multe ori.

Primarul Lucian Resmeriţă anunţă că Primăria a demarat cercetarea disciplinară a celor găsiţi vinovaţi şi va fi sesizată Poliţia Naţională cu privire la furturile săvârşite de unii deservenţi de la barierele parcărilor.

Primarul roagă turiştii să solicite bonul fiscal.

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.