E scris în stele – joi, 30 decembrie 2021

Unghiul astrologic central al zilei este exprimat de către sextilul lui Marte de pe Săgetător cu Saturn de pe Vărsător. Poziţionarea celestă prezentată ne va spori toate calităţile ce ţin de: seriozitate, statornicie, responsabilitate, încredere de sine, curaj, vigoare, determinare, capabilitate și asertivitate. Construcţia personală a acestor virtuţi, menţionate adineauri, ne va oferi posibilitatea unor succese impresionante ce ne vor clădi un caracter integru şi o reputaţie impecabilă. Este și un moment de bun augur pentru a ne formula planuri şi ţeluri ambiţioase, pe termen mediu şi lung, aceasta deoarece energia astrală a acestei zile ne îndrumă la acţiuni şi activităţi care au şanse mari de reuşită în sfera practică a existenţei umane.

Acum să vedem ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie, în parte:

 

BERBEC: Vă pot parveni unele veşti îmbucurătoare de la mare distanţă. Totodată, este o zi chiar favorabilă şi pentru călătorii. Se mai prezintă şi şansa aducerii în plan concret a unui deziderat mai vechi.

 

TAUR: Vi se poate ivi o reuşită grozavă în plan financiar. Veţi manifesta şi trăiri afective cumva mai intense şi mai creative. Planul social al zilei vă indică ca având parte de o izbândă pur şi simplu admirabilă.

 

GEMENI: Astrele vă relevă o zi de succes pentru contracte şi alte înţelegeri. Totodată, în cele ce ţin de cuplu se vor arată satisfacţii deosebite. Este o zi fastă şi pentru colaborări serioase cu persoane aflate la mare depărtare.

 

RAC: La locul de muncă veţi reliefa o aură de autoritate şi de competenţă. Se mai relevă şi progrese semnificative în privinţa sănătăţii. Puteţi beneficia şi de un împrumut, de o creditare sau de un alt tip de aranjament financiar.

 

LEU: Veţi avea parte de o zi numai bună pentru distracţie, recreere, dar și întreceri. Se mai arată şi trăiri sublime în viaţa sentimentală. Raporturile de afaceri şi cele ce ţin de contracte se vor dovedi serioase şi stabile.

 

FECIOARA: Este o zi nemaipomenită pentru a dispune de unele reamenajări legate de casă. Veți resimți și un respect mai puternic din partea membrilor familiei. La locul de muncă competenţa voastră îi va impresiona pe colegi.

 

BALANŢA: Aveţi parte de o forte susţinere astrală în plan intelectual şi comunicaţional. Veţi avea succes şi când discutăm de călătorii. Raporturile sentimentale vor cunoaşte o ancorare, un angajament serios.

 

SCORPION: Vi se poate ivi o oportunitate formidabilă de reuşită financiară. Este și un moment potrivit pentru a vă consolida relaţia cu o persoană mai în vârstă din familie. Veţi manifesta şi o atitudine mai nostalgică.

 

SĂGETĂTOR: Plăcerea de viață, popularitatea, vitalitatea şi succesul vă vor încununa ziua. Veţi reliefa o atitudine perseverentă şi pragmatică per ansamblul acestei zile. Este o zi prielnică şi pentru evaluări şi alte activităţi asemănătoare.

 

CAPRICORN: S-ar putea să beneficiați de suportul mai discret al unui bărbat mai tânăr. Vă mai puteţi cultiva şi unele aptitudini de ordin practic. Se mai poate reliefa şi o bună reuşită financiară.

 

VĂRSĂTOR: Este o zi benefică pentru evenimente publice. Vă puteţi baza pe susţinerea certă a unui prieten mai tânăr. Seriozitatea, discreţia, responsabilitatea şi pragmatismul vă vor însoţi pe parcursul zilei.

 

PEŞTI: Aveţi parte de un moment splendid în ipostaza carierei şi a reuşitei sociale, putându-se anunţa chiar şi o minunată promovare. Starea voastră de sănătate va face paşi încurajatori înspre remediere.

 

Să nu uitaţi că astrele doar predispun, dar voi dispuneţi!

 

Andrei SORA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.