Cum se va acționa pe timpul iernii pe drumurile județene?

Un plan operativ de acțiune pe timpul iernii urmează a fi stabilit de CJ Hunedoara. În acest sens, consilierii județeni vor dezbate proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului operativ de acțiune pe timpul iernii 2021 – 2022 de la 15.11.2021 până la 31.03.2022 pentru drumurile aflate în administrarea Consiliului Județean Hunedoara.

„Planul operativ de acțiune pe timpul iernii prezintă toate datele la bazele de deszăpezire, punctele de sprijin și de informare cu sectoarele de drumuri pe care se acționează, utilajele cu care se acționează, depozitele de materiale antiderapante, responsabilul bazei, personalul operativ și de informare”, arată CJ Hunedoara.

Județul Hunedoara a fost împărțit în 6 sectoare. Potrivit documentului sunt necesare 19.800 de metri cubi de nisip, 2700 metri cubi de sare și 1075 de tone de combustibil pentru a alimenta autospecialele cu care se va realiza deszăpezirea.

Pentru sectorul de drumuri județene din Valea Jiului este alocată cea mai mare cantitate de combustibil și material antiderapant. Pe sectorul din Valea Jiului se află și drumurile județene care duc spre stațiunile montane Straja și Parâng.

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *