Cum vor susține examenele studenții de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Studenţii Universităţii Tehnice Cluj Napoca susţin examenele online pentru semestrul al ll-lea după semnarea unei ”declaraţii de onestitate” prin care îşi asumă că nu vor folosi alte resurse decât cele permise şi că se va baza pe propriile cunoştinţe şi abilităţi.

”În calitate de student al Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca mă angajez să susţin acest examen în deplină onestitate, bazându-mă pe propriile cunoştinţe şi abilităţi. Nu voi folosi alte resurse decât cele permise de către profesor şi nu mă voi consulta cu alte persoane în timpul examenului. Mă angajez să respect „Codul universitar al drepturilor şi obligaţiilor studentului din Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca”, este textul Declaraţiei de onestitate pentru evaluări online care trebuie asumată de studenţi.

Conform deciziei din 28 aprilie a Consiliului de Administraţie al Universităţii, prezenţa la examen presupune completarea ”Declaraţiei de onestitate pentru evaluări online” de către studenţi, care va fi trimisă titularului de curs.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.