Cum vrea Universitatea Petroșani să atragă studenții?

Conducerea Universității din Petroșani și-a propus să atragă un număr mare de studenți pentru următorul an universitar. Pentru a realiza acest lucru, cei de la instituția de învățământ superior promovează oferta educațională prin toate mijloacele posibile. Astfel, programul “Școala altfel” a fost o ocazie potrivită pentru a-i invita pe elevi la Universitate.

”Noi am făcut și facem acțiuni de Ziua Porților Deschise, mai ales în Săptămâna Altfel la licee și școli generale. Săptămâna trecută am primit grupuri de elevi din Valea Jiului, au venit grupuri de elevi de la Simeria, de la Hațeg, care au vizitat Universitatea și continuăm aceste acțiuni până la sfârșitul anului școlar și universitar. De asemenea, cu studenții noștri participăm la Ziua Porților deschise la firmele importante din România – Bosch, Philips, Continental, ș.a – care sunt unii dintre angajatorii absolvenților noștri și sperăm să fie în continuare. Studenții, absolvenții noștri au dovedit că au conoștințele teoretice și aplicative și potențialul necesar pentru a putea lucra și progresa în aceste firme”, a declarat rectorul Universității Petroșani, Radu Sorin Mihai.

 Universitatea din Petroșani caută să atragă cât mai mulți studenți. Oportunitățile pe care le au absolvenții instituției de învățământ superior din Petroșani sunt nenumărate. Universitatea Petroșani are încheiate programe de colaborare cu peste 18 universități din Europa, America, Asia și Africa.

 

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *