Cu ocazia zilei vârstnicilor s-au premiat cuplurile cele mai longevive

Cuplurile care au aniversat 50 și 60 de ani de căsnicie au fost serbate în sânul comunității petroșănene. 1 octombrie este o zi emblematică. Ziua de 1 octombrie este un simbol al aprecierii și al respectului generațiilor mai tinere față de cei care, de-a lungul vieții lor, au muncit pentru a susține dezvoltarea societății. Cu acest prilej, Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani au premiat cuplurile longevive.

„Cu ocazia zilei vârstnicilor premiem familiile care împlinesc 50 de ani de căsnicie și 60 de ani de căsnicie. E un lucru extraordinar și faptul că dumnealor există, pentru noi cei tineri sunt un exemplu de umat și un imbold pentru viața de familie, pentru valorile morale și pentru tot ce a însemnat viața lor de-a lungul timpului și pentru comunitatea noastră din Petroșani și pentru familiile lor în mod special”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Pentru prima dată, la Petroșani a fost premiat și un cuplu care anul acesta a aniversat 65 de ani de căsnicie.

Bătrânii au primit flori,  suma de 500 de lei și în cinstea lor a fost închinat un pahar de șampanie, iar copiii talentați le-au oferit un moment artistic. Persoanele vârstnice au spus că rețeta unei căsnicii fericite sunt respectul și înțelegerea și le-au urat tinerilor care se căsătoresc să aibă parte de fericire.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *