Dacă l-aţi văzut, sunați la 112!

În data de 30.09.2019, în jurul orei 20:30, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați de o femeie din satul Vorța  cu privire la faptul că, în data de 29.09.2019, în jurul orei 15:00, fiul său, SORCA CRISTIAN-AUGUSTIN (foto), de 39 ani, (cunoscut cu afecțiuni medicale), a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Bărbatul are înălțimea de circa 1,74 m, constituție atletică, părul brunet, tuns scurt, ochii căprui, ten alb, iar în momentul plecării voluntare de la domiciliu era îmbrăcat cu o cămașă de culoare gri, peste care purta un pulover de culoare închisă, cu motive florale, pantalon de stofă de culoare închisă, pe cap purta o șapcă de culoare deschisă şi era încălțat cu o pereche de sandale de cauciuc de culoare albastră.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare pe raza comunei Ilia, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *