Cursurile de la Universitatea din Petroșani au trecut în mediul online

La două săptămâni de la debutul anului universitar, atunci când studenții au urmat cursurile în scenariul mixt, conducerea instituției de învățământ superior, a luat decizia de a trece activitatea în online. Măsura vine ca urmare a creșterii numărului de infecții cu noul coronavirus. La Petroșani incidența a trecut de 6 la mia de locuitori.

Astfel, activitatea didactică de la Universitatea din Petroșani a trecut în scenariul 3 care presupune participarea tuturor studenților/cursanților la activități didactice on-line.

În funcție de situația epidemiologică, in anul universitar 2021-2022,in baza autonomiei universitare, cu asumarea răspunderii publice și cu respectarea calității actului didactic, modalitatea de desfășurare a activității didactice se stabileșțe prin Hotărâre a senatului universitar.

Reluarea în condiții de siguranță sanitară a activităților didactice care presupun prezența fizică a studenților în universitate, suspendate ca urmare a înrăutățirii situației epidemiologice, se dispune prin hotărârea Senatului Universității din Petroșani, după obținerea avizului Direcției Județene de Sănătate Publică Hunedoara care certifică îndeplinirea condițiilor de siguranță epidemiologică pentru reluarea activității.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *