Dacă ați văzut-o, anunțați poliția!

UPDATE – Polițiștii Secției de Poliție Rurală Șoimuș au reușit să o identifice pe minora în vârstă de 14 ani, din comuna Șoimuș, a cărei plecare voluntare de la domiciliu a fost sesizată în cursul zilei de ieri. Minora a fost internată în Centru Primiri Regim Urgențe Deva, urmând a se institui o măsură de protecție in cazul sau. Minora a fost audiată și a declarat că pe perioada absenței de la domiciliu a fost la o prietenă, în comuna Certeju de Sus, și nu a fost victima vreunei infracțiuni.

La data de 28.10.2020, în jurul orei  22:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de o femeie din comuna Șoimuş cu privire la faptul că, la data  28.10.2020, în jurul orei 14:00, minora CHITUȚĂ IOANA ADELINA (foto), de 14 ani, din satul Bejan, comuna Șoimuș, (aflată în plasament) a plecat de la domiciliu către un liceu din Deva, unde a participat la orele de antrenament sportiv, iar la ora 18.00 aceasta trebuia să revină la domiciliu, însă nu a mai ajuns.

În urma investigațiilor, poliţiştii au stabilit faptul că minora a părăsit antrenamentul în jurul orei 17.00, înainte de finalizarea cursului, motivând că trebuie să viziteze o rudă (deplasându-se într-o direcție necunoscută).

În cursul anului 2020, minora a mai plecat de la domiciliu, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, la diferite adrese.

Minora are aproximativ 1,65 metri, constituție atletică, aproximativ 50 de kg., păr vopsit roșcat de lungime medie, ochi căprui, are ca semn distinctiv o aluniță în frunte, iar la data plecării era îmbrăcată cu o geacă din material de culoare neagră cu glugă și blăniță, pantaloni de culoare neagră şi pantofi sport, de culoare albă.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au efectuat activităţi specifice în scopul depistării minorei, faţă de care a fost solicitată măsura  urmăririi naţionale.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi le solicită tututror celor care deţin informaţii utile anchetei, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *