Delgaz Grid, despre reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale la Uricani

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale a fost sistat începând de sâmbătă, 27 iunie, în localitatea Uricani din județul Hunedoara

Fenomenele meteorologice extreme din județul Hunedoara, de pe Valea Jiului, au dus sâmbătă noaptea la creșterea riscului de surpare a malului drept al râului Jiu o dată cu care ar fi smulsă cu totul conducta de medie presiune dintre Uricani și Lupeni, care alimentează întregul oraș Uricani.

Pentru îndepărtarea oricărui potenţial pericol, mai multe echipe Delgaz Grid au intervenit şi au sistat alimentarea cu gaze naturale localității Uricani, sâmbătă începând cu ora 22:00.

Colegii noștri fac tot posibilul, dată fiind situaţia dificilă din teren, să găsească curând soluții pentru reluarea alimentării locuitorilor orașului, în condiții de siguranță.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 20.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi le mulţumeşte clienţilor pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.