Demisii în masă la PSD. Un viceprimar și-a dat demisia

Demisii în masă la PSD Vulcan. Viceprimarul, Cristian Merișanu, și-a dat demisia din Partidul Social Democrat.  Ca urmare, acesta a renunțat și la funcția de viceprimar. Alți trei consilieri PSD Vulcan și-au înaintat demisiile. Alături de Merișanu au plecat din Consiliul Local al municipiului Vulcan alți doi consilieri PSD, respectiv Ștefan Feszner și Sergiu Andraș.

”Unii vor spune că e prea târziu. Alții că e prea devreme. Părerea mea este că am făcut-o în acel moment în care m-am convins că orice încercare e degeaba. Am demisionat astăzi din PSD Vulcan și din funcția de viceprimar al municipiului Vulcan. În realitate este o demisie din funcția de consilier local. Locul pe care mi l-ați dat voi, toți cei care în urmă cu aproape patru ani ați crezut în mine și echipa în care mă aflam. Vă sunt recunoscător și acum. Nu e semn de lașitate că am plecat. Nu am renunțat la proiectele mele. Doar că acum știu foarte bine că nu poți atinge un obiectiv dacă nici măcar nu ești ascultat”, a scris Cristian Merișanu pe Facebook.

Sunt cunoscute tensiunile din PSD Vulcan. Merișanu a decis să candideze la alegerile locale din vară, pe listele PRO România.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.