Descinderi la jefuitorii de morminte

Cinci persoane, care au fost ridicate şi duse la audieri în urma unor descinderi făcute în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, într-un dosar de profanare de morminte, au fost arestate preventiv, fiind suspectate că au jefuit zeci de cavouri din localităţi ale judeţului Teleorman.

Un complet de judecată din judeţul Teleorman a emis mandat de arestare pe numele a cinci suspecţi într-un dosar de profanare de morminte şi furt, transmite, joi, Poliţia judeţeană Teleorman.

„În urma percheziţiilor efectuate şi activităţilor procedurale desfăşurate sub coordonarea procurorului de caz, s-au stabilit următoarele: persoanele bănuite, prin forţarea uşilor de acces ale cavourilor, ar fi pătruns în interior, de unde ar fi sustras bunuri. Bunurile furate în urma săvârşirii infracţiunilor ar fi fost valorificate în municipiul Bucureşti”, precizează IPJ Teleorman.

Există bănuiala că suspecţii din acest dosar ar fi săvârşit 24 de fapte, în 5 localităţi, din judeţul Teleorman.

În urma percheziţiilor care au fost făcute, marţi, la locuinţele suspecţilor, în Bucureşti şi în judeţul Giurgiu, au fost descoperite bijuterii şi bani.

Acest dosar este coordonat de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Videle, iar la activităţi au participat poliţişti de investigaţii criminale, de ordine şi siguranţă publică şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Teleorman şi Giurgiu.

news.ro

foto: arhivă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *