Inconștiență la volan. Și-a pus viața în pericol

În data de 27 ianuarie 2022, ora 17:23, Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că, în localitatea Silvașu de Jos, s-a produs un accident de circulație rutieră soldat cu victime omenești.

Polițiștii ajunși la fața locului, în urma verificărilor preliminare, au constatat că, un tânăr în vârstă de 21 de ani, din localitatea Silvașu de Jos, a condus un autoturism, iar în dreptul unui imobil din localitatea Silvașu de Jos, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul direcției de mers, motiv pentru care a intrat în coliziune cu gardul din fier și poarta imobilului, după care a fost proiectat într-un alt autoturism, ce se afla parcat regulamentar în dreptul unui imobil din localitatea Silvașu de Jos.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.