Descoperă puterea în toate formele ei!

Sub sloganul „Descoperă puterea în toate formele ei!”, cele mai noi modele SUV Mercedes-Benz au putut fi testate de hunedoreni, în cadrul unui eveniment organizat de Auto Schunn.

Participanții la drive test au beneficiat de o experiență de condus în condiții reale de trafic. Vedetele roadshow-ului au fost noile modele de SUV Mercedes-Benz: GLA, GLB, GLC și GLE. Pe parcursul a câteva ore, hunedorenii au avut ocazia să compare diferite modele, să primească informații esențiale despre tehnologiile prezente, dar și să se bucure de siguranța oferită de automobile pentru a putea testa capacitățile dinamice ale fiecărui model în parte.

SUV-urile compacte din gama Mercedes-Benz sunt indiscutabil cele mai îndrăznețe declarații de design. Orice linie a caroseriei emană forță, sportivitate și un caracter nonconformist, iar sub caroseria spectaculos desenată, inginerii nu au lăsat nimic la voia întâmplării.

„Suntem la un eveniment dedicat modelelor SUV Mercedes-Benz, organizat de Auto Schunn. Practic, astăzi ne bucurăm de invitați speciali, ne bucurăm de experiențe dedicate acestor invitați, prin noile modele SUV pe care le punem la dispoziție. Tema acestui eveniment este una foarte directă : „Descoperă puterea în toate formele ei!”

Ce înseamna asta? Înseamnă să conduci un model SUV de la Mercedes-Benz ca să simți toate senzațiile și tot ce îți poate oferi în materie de confort, calitate și ultimă tehnologie. (…) Am încercat să găsim un traseu care să îmbine și puterea prin adaptarea la viteză cât și un parcurs de off-road, astfel încât să primești acea senzație care doar un SUV Mercedes-Benz ți-o poate oferi!”, a declarat Dorin CURA – director marketing vânzări Auto Schunn.

Invitații la Caravana SUV-urilor Mercedes-Benz, au avut ocazia unică de a conduce cele mai noi modele puse la dispoziție de organizatori. Într-un super drive-test pe ruta Deva-Simeria-Sebeș-Cunța-Gârbova, caii putere și-au demonstrat atât inteligența cât și puterea! Astfel, pe parcursul traseului, participanții s-au întâlnit cu cele mai neașteptate situații, reușind ca în acest mod să aprecieze puterea, confortul, dar și stabilitatea SUV-urilor Mercedes-Benz.

Modelele GLA, GLB, GLC și GLC coupe, GLE și GLE coupe, au fost SUV-urile conduse la finalul săptămânii trecute, de către potențialii cumpărători, la Deva. Noile modele vin cu dotări extrem de generoase, cu un grad de siguranță ridicat și cu un confort extraordinar, fapt ce a adus aproape, un număr mare de participanți la drive-test.

„Sunt obișnuit cu seria mai veche a acestui model de GLC. Într-adevăr am rămas plăcut impresionat de noua generație de digitalizare, să îi spunem așa – MBUX. Aștept să conduc și celelalte modele cu care nu sunt atât de familiarizat. Eu sunt fan Mercedes-Benz și, pentru mine, sigur va fi totul per total, o experiență foarte plăcută” , a relatat unul dintre participanți.

Noile modele vin cu sistemul multimedia MBUX, al cărui control se realizează prin intermediul vocii, atingerilor sau gesturilor. Sistemul convinge prin multiplele sale posibilități de comunicare și Infotainment. Funcțiile sale pot fi operate intuitiv prin ecranul tactil de înaltă rezoluție, având diagonala de 17,8 cm (7 inch) sau prin butoanele Touch-Control de la volanul multifuncțional. MBUX vine cu două mari îmbunătățiri ce îl transformă în următorul pas evolutiv în domeniul sistemelor multimedia, astfel: are o interfață foarte rapidă, simțindu-se în utilizare exact ca o tabletă performantă și include un asistent vocal ce pare cam de același nivel cu Google Assistant, dar care este foarte bine integrat cu funcțiile mașinii. Este poate primul sistem auto care ține pasul cu rapiditatea degetelor unui utilizator obișnuit cu smartphone-uri și tablete. Decorurile de pe panoul de bord și display-ul media se adaptează corespunzător, la fel și atmosfera luminoasă și programul de rulare. Cu alte cuvinte, MBUX transformă autovehiculul tău, într-un partener de nădejde.

Evenimentul a fost organizat de Auto Schunn, cel mai mare dealer autorizat Mercedes-Benz din vestul țării, având un sfert de secol de experiență în servicii de top, și premiat de Daimler AG pentru calitatea serviciilor oferite.

Pentru oferte și alte informații detaliate vă așteptăm pe www.auto-schunn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *