Descoperiți orașul Hațeg online

Orașul Hațeg poate fi descoperit online, cu ajutorul aplicației Hațeg City App. Aplicaţia include lista de obiective turistice din zona Țării Hațegului, evenimente, informații utile despre spații de cazare, restaurante, cafenele și multe altele.

„Primăria orașului Hațeg va asigura promovarea și informarea turistică, precum și publicarea informațiilor de interes pentru cetățenii orașului și pentru turiști. Solicitările în vederea promovării vor fi întregite de următoarele: Denumire, adresă, program de funcționare, număr de telefon/email, o scurtă descriere și maxim 5 fotografii. Acestea vor fi transmise pe adresa de email:  cabinetprimar@primariehateg.ro sau pe Whatsapp la numărul de tel. 0711918509 urmând ca acestea să fie verificate iar mai apoi a se publica”, arată autoritățile locale din Hațeg.

Printre beneficiile aplicației Hațeg City App se numără și accesul rapid la Modulul de Plata a taxelor, impozitelor si amenzilor, comunicare directă cu administrația public sau informații de interes public

„De asemenea, aplicația permite cetățenilor să raporteze în mod activ probleme din orașul Hațeg și împrejurimi – în Modulul de „Raportări Incidente” iar cetățenii sunt notificați în legătură cu rezultatul sesizărilor prin intermediul adresei de e-mail”, mai arată administrația locală.

Aplicația Hateg City App poate fi descărcată gratuit pe telefonul mobil din AppStore sau Magazin Play.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.