Deva: În atenţia persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL

Direcţia de Asistenţă Socială Deva aduce la cunoştinţa persoanelor care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL că trebuie să facă dovada îndeplinirii criteriilor pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi repartizarea locuinţelor pentru tineri destinate închirierii, aprobate prin Hotărârea Consiliului Local Deva nr. 413-2018.

În acest sens, până la data de 21 decembrie 2018, toate persoanele care au depus dosare pentru obţinerea unei locuinţe ANL trebuie să se prezinte la Biroul Fond Locativ din cadrul Direcției de Asistență Socială Deva (Str. I.L. Caragiale, nr. 4, camera 1), în vederea reactualizării dosarului, cu documente din care să rezulte că îndeplinesc atât criteriile de acces la locuință (vârsta titularului, de maximum 35 de ani la data depunerii dosarului și cel mult 38 ani la data primirii repartiției; nedeținerea în proprietate a unei locuințe în municipiul Deva și locul de muncă în municipiul Deva sau localități limitrofe), precum și criteriile de ierarhizare stabilite prin punctaj (situația locativă actuală, starea civilă, starea de sănătate, nivelul de studii/pregătire profesională, venitul mediu net lunar/membru de familie, situații locative sau sociale deosebite).

Dosarele care nu vor fi actualizate până la data de 21 decembrie 2018 nu vor fi incluse în lista de priorități pentru anul 2019.

Informații suplimentare se pot obține la sediul Direcției de Asistență Socială Deva sau la numerele de telefon 0254.218.030 și 0737.036.001, de luni până joi – între orele 8:00-16:30, și vineri – între orele 8:00-14:00.

 

  Biroul de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *