DEVA AUTO SHOW 2019 – ediţia a V-a

Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara împreună cu Primăria Municipiului Deva organizează în perioada 20 – 23 iunie 2019, a V-a ediţie a salonului auto DEVA AUTO SHOW.

Evenimentul se va desfăşura în parcarea Shopping City Deva şi va fi o ediţie „ca la început”, reunind toţi dealerii auto din municipiul Deva, ce vor prezenta pe o suprafaţă de peste 1500 mp cele mai noi modele pentru 14 branduri auto, autoturisme de top, autovehicule comerciale, motociclete, maşini îmbunătăţite prin chipping şi tunning, servicii de întreţinere, piese şi accesorii auto.

Lumea se schimbă, iar motto-ul acestei ediţii „E timpul pentru o schimbare!” reprezintă o invitaţie adresată vizitatorilor care doresc să-și achizitioneze o mașină de ultima tehnologie si performanță.

Cel mai aşteptat moment al evenimentului este, cu siguranţă, Parada maşinilor retro, organizată cu sprijinul Classic Car Hunedoara, sâmbătă, 22 iunie, între orele 10-14, când vizitatorii pot admira şi asculta poveşti inedite pentru cel puţin 20 de maşini de colecţie, unele chiar din anii 1960-1970.

De asemenea, la aceasta ediţie vor susţine demonstraţii de îndemânare membri Clubului de karting Hunedoara, iar studenţii Facultăţii de Inginerie Hunedoara, conduşi de inventatorul Corneliu-Birtok Baneasa, vor prezenta cele mai noi inovaţii în domeniul auto, premiate recent cu 8 medalii de aur.

Estimăm pentru această ediţie un număr de cel puţin 10.000 de vizitatori, care pot participa la Tombola vizitatorului şi să câştige unul din premiile puse la dispoziţie de organizatori.

Deschiderea oficială a expoziţiei va avea loc joi, 20 iunie, ora 13, iar programul de vizitare al expoziţiei este de joi până duminică, între orele 10 – 19.

Intrarea este liberă.

Expozanţii acestei ediţii sunt (în ordine alfabetică):

1. ALT PERFORMANCE MOTORSPORT SRL
2. ASOCIAŢIA CORNELIUGROUP CERCETARE-INOVARE
3. ASSISTANCE 24
4. AUTOHAUS HUBER SRL
5. AUTO SCHUNN SRL
6. CLASSIC CAR HUNEDOARA
7. CORAMEX SRL

8. FACULTATEA DE INGINERIE HUNEDOARA
9. FORD CARBENTA COM SRL
10. GB MOTORS INVEST SRL
11. MOTORBRANDS SRL
12. SERVICE AUTOMOBILE SA

ORGANIZATORI:
CAMERA DE COMERŢ ŞI INDUSTRIE HUNEDOARA
PRIMĂRIA MUNICIPIULUI DEVA
În parteneriat cu
INSPECTORATUL JUDEŢEAN DE POLIŢIE HUNEDOARA

 

Vă aşteptăm cu drag!

Crinela Gafton – Director general CCI Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.