Deva: Bani de la primărie pentru secția de Pneumologie

Primăria Municipiului Deva a plătit astăzi, 28 martie 2019, o nouă tranșă de bani către Spitalul Județean de Urgență Deva, pentru achiziționarea de bunuri și echipamente medicale.

Suma de 98.988,97 lei achitată de municipalitate este pentru Secția de Pneumologie. Banii au fost alocați de la bugetul local, conform prevederilor HCL nr.332/2018 privind aprobarea asocierii Municipiului Deva prin Consiliul Local  Deva cu Spitalul Județean de Urgență Deva.

De la începutul anului 2018 și până în prezent, Primăria Municipiului Deva a plătit către Spitalul Județean de Urgență Deva suma de 500.954, 31 lei pentru dotarea secțiilor: Interne II, Ortopedie și Pneumologie, ca urmare a solicitărilor venite din partea medicilor șefi ai secțiilor respective și a managementului spitalului.

 

Primăria Municipiului Deva va continua să susțină financiar Spitalul Județean de Urgență Deva, în limitele bugetului și a legii. Chiar dacă Spitalul Județean de Urgență Deva se află în subordinea Consiliului Județean Hunedoara și nu a Primăriei Deva, administrația locală dorește să sprijine calitatea serviciilor medicale pentru binele devenilor, care sunt beneficiarii acestor servicii.

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *