Deva: Doi tineri au fost percheziționați de polițiști, fiind suspectați de deținere de droguri

În miez de noapte, doi tineri din Deva au încercat să se debaraseze de o țigaretă confecționată artizanal dar, în urma unor percheziții, polițiștii au descoperit, în rucsacul fetei un dispozitiv tip „grinder”, ce conținea substanțe vegetale interzise.

 

 

„Deva. Dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.

 

La data de 26 septembrie 2023, în jurul orei 00:20, polițiștii Biroului Ordine Publică Deva au depistat, pe raza municipiului Deva, o tânără în vârstă de 24 de ani și un tânăr de 21 de ani, ambii din municipiul Deva.

În urma controlului, în bagajul (ghiozdan), aparținând tinerei a fost găsit un dispozitiv tip „grinder”, care conținea fragmente vegetale uscate de culoare verde-olive.

Totodată, în imediata apropiere a celor două persoane a fost găsită o țigaretă confecționată artizanal, care conținea substanță vegetală uscată, arsă la un capăt, cu privire la care, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că aparține celor doi.

Bunurile în cauză au fost ridicate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deținerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, cercetările fiind preluate de polițiștii S.C.C.O. Hunedoara”, se arată într-un comunicat dat de IPJ Hunedoara.

 

sursa foto: Poliția Română

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *