Deva este pregătită pentru iarnă!

Consilierii locali au aprobat, astăzi, în ședință ordinară, atribuirea și încheierea contractului de concesiune a Serviciului Public de Salubrizare al municipiului Deva pentru activitatea de curățare, transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau îngheț cu S.C. ”Salubritate” S.A. Deva.

Operatorul va fi disponibil 24 de ore din 24 și va interveni cu echipele și utilajele din dotare pentru îndepărtarea imediată a zăpezii de pe drumurile publice, pentru prevenirea și combaterea poleiului cu material antiderapant ecologic care să nu afecteze mediul și carosabilul, pentru curățarea gurilor de scurgere, pentru transportul zăpezii, precum și alte activități specifice prevăzute în contract.

S.C. ”Salubritate” S.A. are și obligația  de a anunța prin posturile de radio locale starea străzilor, a locurilor în care traficul este îngreunat ca urmare a lucrărilor de curățare și transportul zăpezii, străzile pe care s-a format polei și alte informații legate de activitatea de deszăpezire.

Cetățenii  din Deva vor avea la dispoziție și un dispecerat care va coordona activitatea de deszăpezire și care va funcționa non-stop,  până în 15 martie 2021, unde vor putea suna pentru probleme legate de această activitate.

 

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva

 

#LucrămPentruDeveni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *