Deva: Invitație la demonstrații de lupte libere pe Cetate

Vineri, 28 iunie 2019, Cetatea Deva va fi gazda unei demonstraţii de lupte libere, care continuă seria de evenimente sportive ,,Campioni în Cetate”. Iubitorii acestui sport sunt aşteptaţi la ora 10:30, pe Platforma Artilerie Vest.

Demonstraţiile de lupte libere sunt susţinute de sportivi din cadrul Liceului cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva. Luptătorii cu vârste cuprinse între 9 şi 17 ani sunt medaliaţi la competiţii naţionale, internaţionale şi mondiale – lupte pe plajă. Printre sportivii care vor evolua în faţa publicului se numără şi multipli campioni balcanici.

Sportivii sunt antrenaţi de profesorii antrenori: Suraj Liviu Moravan, Gheorghe Văcăraşu, Ioan Ailincăi şi Matei Partenie.

Luptătorii, fete şi băieţi se pregătesc pentru Campionatul Naţional de Lupte pe Plajă care va avea loc în localitatea 2 Mai- Mangalia, la începutul lunii iulie 2019. Tot în luna iulie a acestui an, sportivii vor participa la competiţia ,,Cupa Cetăţii” Deva – Beach Wrestling care se va desfăşura în incinta Ştrandului Municipal Deva.

Evenimentul sportiv ,,Campioni în Cetate” este organizat de  Liceul cu Program Sportiv ,,Cetate” Deva, în parteneriat cu Primăria Municipiului Deva și Serviciul Public de Întreținere și Gospodărire Municipală Deva.

Organizatorii îi așteaptă pe deveni și pe turiști să se bucure de spectacolul oferit de sportivii care le vor împărtăşi tehnici de luptă, de apărare, de contraatac, practicate în acest sport olimpic.

Intrarea la evenimentul din Cetatea Deva este liberă!

 

 

Compartiment Comunicare, Promovare Imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *