Deva: Mai mulți expozanți și anticari din țară vor participa la târgul de Antichități și Handmade

De doi ani, în mai multe orașe din țară se organizează Târgul de Antichități și Handmade. În acest weekend, timp de două zile, Shopping City Deva, va găzdui mai mulți expozanți, colecționari și anticari din  Satu-Mare, Timișoara, Oradea, Sibiu, Brașov, Târgu Mureș, Alba, Craiova, Cluj și Iași.

Pasionații vor putea vedea și cumpăra: cărți, bijuterii de epocă, tablouri, icoane, obiecte de argint (statuete, casete, tacâmuri, obiecte decorative), ceasuri de colecție sau de serie mică, piese de porțelan sau ceramică, sticlării, sclupturi, piese de mobilier de dimensiuni mici și mari. Nostagicii epocii comuniste pot găsi obiecte din acea perioadă și chiar obiecte militare.

Târgul de la Deva vine și cu elemente noi cum ar fi decorațiuni personalizate și executate pe loc. De asemenea, vizitatorii pot asista la procesarea lavandei și executarea unor bijuterii confecționate printr-un anumit proces, de către bijutierii din județul Alba.

Târgul de Antichități și Handmade din Deva, își va deschide porțile vineri, 9 august, la ora 10:00 și se va încheia duminică, 11 august,  la ora 22:00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *