Deva: Patru mașini avariate și trei persoane rănite, într-un accident rutier, în zona pizzeriei Veneția. Un stâlp de electricitate a fost pus la pământ

Un stâlp de iluminat a fost pus la pământ, într-un accident rutier, petrecut în urmă cu puțin timp, pe bulevardul Iuliu Maniu, din centrul Devei. ISU Hunedoara precizează că, în accident au fost implicate patru autoturisme și a rezultat rănirea a trei persoane, dintre care o persoană, aflată pe trotuar, a suferit atac de panică.

„Pompierii militari ai Detașamentului Deva au fost solicitați să intervină la un accident rutier care a avut în Deva, pe Bd. Iuliu Maniu.
În urma evenimentului, în care au fost implicate 4 autoturisme, 3 persoane, conștiente și cooperante, au avut nevoie de asistență medicală din partea echipajului S.A.J. aflat la fața locului.
O persoană din cele 3 se afla pe trotuar și a suferit un atac de panică, iar celelalte două se aflau în 2 dintre autoturismele implicate.

Unul dintre autoturismele implicate în accident a dizlocat un stâlp de iluminat, după care a lovit un autovehicul și a ricoșat, apoi, în alte două, aflate în parcarea amenajată pe marginea părții carosabile.
Pompierii au intervenit de urgență pentru a preveni un incendiu care ar fi putut izbucni la motorul unuia dintre autoturisme. Totodată, au asigurat pe întreg perimetrul măsurile de prevenire a incendiilor și de sablare a carosabilului, care se impun în astfel de situații.


Pe durata cercetărilor, circulația a fost oprită pe porțiunea Giratoriu Primărie – Intersecție Piața Deva, iar pe celălalt sens s-a desfășurat îngreunat.” informează ISU Hunedoara.

Din primele cercetări, polițiștii informează că un tânăr șofer de 19 ani, care se se deplasa pe bulevardul Iuliu Maniu, a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens sărind peste scuarul ce desparte cele două benzi de circulație, unde a lovit un autoturism, după care a ricoșat în altele două, precizează IPJ Hunedoara.

„La data de 06 martie 2024, în jurul orei 11:30, un tânăr de 19 ani, din municipiul Deva, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Iuliu Maniu din municipiul Deva, din direcția de deplasare dinspre bulevardul 1 Decembrie 1918 spre bulevardul Decebal, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a trecut peste scuarul ce desparte benzile de circulație, pătrunzând pe contrasens unde a lovit un autoturism condus de un bărbat de 45 ani, din municipiul Hunedoara, după care a acroșat alte două autoturisme ce se aflau parcate.
În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea conducătorului auto de 45 ani și a unei femei de 46 ani, aflată în autoturismul care era condus regulamentar, în calitate de pasageră.
Victimele au fost preluate și transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, potrivit IPJ Hunedoara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *