Deva: Proiecte de dezvoltare în valoare de 30 de milioane de euro

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, face cunoscut devenilor stadiul în care se află cele patru proiecte de dezvoltare în valoare de 30 de milioane de euro.

”În această dimineaţă am avut o întâlnire tehnică la sediul Companiei Naţionale de Investiţii (CNI) cu doamna Secretar de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Vetuţa Stănescu şi cu doamna Director general al CNI, Manuela Pătrăşcoiu.

Tema întâlnirii a fost discutarea stadiului în care se află proiectele depuse spre finanţare de Primăria Municipiului Deva.

1. În privinţa Sălii Polivalente, proiectul aflat în lista-sinteză va fi finanţat în acest an. Au început procedurile de licitaţie a studiului de fezabilitate, urmând ca în vara acestui an să demareze proiectarea şi execuţia.

2. Căminul Cultural din Cristur: este aprobat DALI (Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) şi urmează proceduri de contractare pentru proiectare şi execuţie.

3. Centrul Cultural ,,Drăgan Muntean”: este aprobat DALI (Documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţie) şi urmează proceduri de contractare pentru proiectare şi execuţie.

4. Am depus documentele pentru includerea în lista-sinteză a unei săli de sport, în cartierul Micro 15, str. Bejan – Colegiul Tehnic Energetic ,,Dragomir Hurmuzescu” (fosta Şcoală Generală ,,Octavian Goga”).

Valoarea totală a acestor proiecte: circa 30.000.000 euro.

#DezvoltămDeva!

Nicolae-Florin OANCEA
Primarul Municipiului Deva”

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *