DEVA: Răzvan Mareș a făcut plângere penală împotriva lui Cosmin Vasile

În cadrul ședinței de astăzi a Consiliului Local al municipiului Deva, spiritele s-au încins la capitolul „Diverse”, când au fost dezbătute și alte chestiuni. Una dintre acestea, legată de implicarea funcționarilor din administrație în campania electorală aflată în plină derulare, a fost pusă pe tapet de viceprimarul Răzvan Mareș.

„Este inadmisibil ca un funcționar public să participe, activ și în timpul serviciului, în campania electorală. Și aici este vorba despre Cosmin Vasile (angajat al Primăriei municipiului Deva, n. red.), care susține un anumit candidat și împroașcă cu noroi toate realizările actualei administrații. Cei în drept ar trebui să sesiseze Corpul Funcționarilor Publici despre acest comportament inacceptabil. Eu am depus plângere penală pe numele lui Cosmin Vasile”, a spus Răzvan Mareș.

Pe această temă a comentat și primarul interimar în funcție, Ovidiu Moș. „Voi studia acest aspect, împreună cu Laura Sârbu (secretarul Primăriei municipiului Deva, n. red.) și, dacă lucrurile se vor adeveri, se vor lua măsurile care se impun”, a spus Ovidiu Moș.

Cosmin Vasile este unul dintre cei mai fervenți susținători ai candidatului PSD, Petru Mărginean, cel care, în 2016, pierdea alegerile, din postura de membru al PNL, după un singur mandat de primar.

Claudiu POPA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *