DEVA: Recital Corina Chiriac la Festivalul ”Stelele Cetății 2017”

Zece finaliști din 7 județe și din municipiul București vor intra în concurs la Festivalul Național de Muzică Pop ”Stelele Cetății” – ediția a XXXV-a, care se desfășoară în zilele de 2 și 3 decembrie 2017, la Teatrul de Artă din Deva.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva, Consiliul Local Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

”Stelele Cetății” 2017 debutează sâmbătă, 2 decembrie 2017, la ora 18.00, cu concursul de interpretare, cu acompaniament live, care va fi urmat de un recital susținut de Gabriel Cîndea – câștigătorul Trofeului Stelele Cetății 2016. Publicul prezent la festival va avea ocazia să participe la ”Tombola spectatorilor”, al cărei premiu este o chitară acustică.

Festivalul va continua duminică, 3 decembrie 2017, de la ora 18.00, cu Gala laureaților. Prețul unui bilet de intrare la gală este 10 lei.

Trofeul ”Stelele Cetății” va fi acordat prin votul juriului. De asemenea, vor fi acordate premiile I, II și III. Toți participanții la concurs vor primi plachete și diplome. Valoarea totală a premiilor este de 6.000 de lei, sumă asigurată de organizatori și sponsori.

Festivalul ”Stelele Cetății” 2017 se va încheia cu un recital extraordinar Corina Chiriac.

 

Biroul de presă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *