Deva: Un minor a furat o mașină și a intrat cu ea într-o poartă

În această dimineață, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 50 ani cu privire la faptul că, în perioada 01.10.2019, ora 16:30 – 02.10.2019, ora 06:30, i-a fost sustras autoturismul (proprietatea soției sale), care era parcat în parcarea unui supermarket din Deva.
Autoturismul a fost identificat în această dimineața pe strada Împăratul Traian, din Deva, după ce a fost implicat într-un eveniment rutier fără victime (a lovit poarta unui imobil).

Cel aflat la volanul mașinii (un minor în vârstă de 17 ani) a fost condus la sediul Poliției Municipiului Deva, urmând a fi audiat cu privire la infracțiunea de conducere fara permis, în urma probatoriului urmând a se extinde cercetările si cu privire la comiterea infracțiunii de furt (de folosință).
Inițial, s-a reclamat furtul cheii mașinii dintr-un ghiozdan lăsat nesupravegheat (cu care acesta ar fi sustras ulterior mașina). Furtul urmeaza a se documenta după încheierea formalităților procedurale pt conducerea fără permis.

Din primele cercetări, tamponarea a avut loc în jurul orei 09:00, iar prejudiciul se ridică la aproximativ 3000 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.