Deva: Un tânăr a găsit un portofel cu valută

În data de 14.02.2018, la sediul Poliţiei Municipiului Deva s-a prezentat un  tânăr în vârstă de 27 de ani, angajat al unei staţii de alimentare cu carburanţi din municipiul Deva, care a declarat faptul că a găsit în incinta staţiei un portmoneu cu o importantă sumă de bani în lei şi valută (800 euro şi 375 lei), precum şi carduri bancare şi documente de identitate eliberate pe numele unui cetăţean italian.

Poliţiştii, cu sprijinul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Hunedoara,  au reuşit în scurt timp să îl contactele pe cetăţeanul italian în cauză, care s-a prezentat la sediul poliţiei pentru a-şi ridica portmoneul.

De asemenea, cetăţeanul italian a dorit să îi mulțumească personal tânărului care i-a găsit portmoneul. Acesta a fost felicitat şi de poliţişti pentru spiritul civic de care a dat dovadă.

Poliţiştii le reamintesc cetăţenilor că fapta de a nu preda autorităţilor, în termen de 10 zile, un bun găsit, constituie infracţiune şi se pedepsește cu închisoare de la o lună la trei luni sau amendă.

 

Biroul de presă – IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *