DGASPC Hunedoara angajează muncitori, administrator și economist

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiilor contractuale, vacante. Astfel, sunt scoase la concurs cinci posturi vacante atât pentru persoanele cu studii superioare, cât și pentru cei cu studii medii.

Se caută inspector de specialitate (economist), grad II, în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Brad; Administrator, treapta I în cadrul Centrului specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent provenit din familii dezorganizate Petroșani; Muncitor calificat  (bucătar), treapta IV în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Brad,  muncitor calificat  (bucătar), treapta III în cadrul Rețea de case familiale pentru copii cu dizabilități  Hunedoara și muncitor calificat, treapta III în cadrul Rețea de case familiale Orăștie.

Pentru postul de inspector de specialitate (economist), grad II în cadrul Centrului de îngrijire și asistență pentru persoane adulte cu dizabilități nr. 2 Brad sunt necesare studii universitare absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe economice și vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului de minimum 6 luni.

Pentru postul de administrator, treapta I în cadrul Centrului specializat de zi pentru resocializarea copilului predelincvent și delincvent provenit din familii dezorganizate Petroșani candidații trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului minimum 3 ani și să aibă împlinită vârsta de 21 ani, în conformitate cu prevederile Legii nr.22/1969.

Pentru posturile de bucătar sunt necesare studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu)/școală profesională/studii medii; calificare bucătar. Pentru postul de la Brad nu se solicit vechime. În schimb pentru postul de bucătar de la Rețeaua de case familiale pentru copii cu dizabilități  Hunedoara este necesară o vechime de minimum 3 ani.

Pentru postul de muncitor calificat, treapta III în cadrul Rețea de case familiale Orăștie candidații trebuie să aibă studii generale (dovedite cu acte de studii care atestă absolvirea învățământului general obligatoriu)/școală profesională/studii medii; să aibă cel puțin una din calificările  de mecanic/lăcătuș/instalator/zugrav și vechime în domeniul postului de minimum 3 ani.

Concursul va fi organizat în data de 23 septembrie cu proba scrisă, urmând ca data interviului să fie comunicată ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *