DGASPC Hunedoara caută asistenți maternali

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara caută asistenți maternali profesioniști. Este nevoie de 52 de asistenți maternali profesioniști care vor fi atestați și angajați până în anul 2023 în cadrul unui proiect cu finanțare europeană.

“Proiectul vizează creșterea calității sistemului de asistență socială și a numărului de asistenți maternali la nivelul comunității, prin introducerea de instrumente și proceduri și prin îmbunătățirea nivelului de competențe al profesioniștilor din sistem. (…) Prin acest proiect, DGASPC Hunedoara și-a propus extinderea rețelei de asistenți maternali până în anul 2023 cu încă 52 de asistenți maternali profesioniști”, arată reprezentanții DGASPC Hunedoara, care implementează proiectul TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor.

Asistentul maternal profesionist este persoana fizică, atestată în condițiile legii, care asigură la domiciliul său creșterea, îngrijirea și educarea, necesare dezvoltării armonioase a copiilor pe care îi primește în plasament.

 

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *