A dispărut de la centrul de plasament din Orăștie

În data de 28.09.2019, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de o angajată a Centrului de Plasament Orăștie despre faptul că, în jurul orei 18.00, minorul Moldovan Alexandru Sebastian (foto), în vârstă de 16 ani, a plecat voluntar din centru şi nu a mai revenit.

Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare pe raza municipiului (în special în zona staţiilor de carburanţi, a stațiilor mijloacelor de transport în comun sau în zonele adiacente acestora), activităţi care continuă şi care au fost extinse prin măsura urmăririi naţionale.

Minorul nu se află la prima plecare voluntară din centrul de plasament: acesta a părăsit unitatea în mai multe rânduri, atât în anul 2018 cât și în anul 2019, de fiecare dată acesta fiind identificat pe raza municipiului Hunedoara.

La data plecării din centru, minorul era îmbrăcat cu pantaloni tip „blue-jeans” de culoare neagră și vestă de culoare neagră.

Semnalmentele minorului sunt următoarele: înălțime: 1,58 cm, talie potrivită, părul brunet.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării minorului sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *