L-ați văzut? „Doli”, de 13 ani, este căutat de familie

La data 21 iunie 2024, în jurul orei 12:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Crișcior au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că fiul concubinului său, STÂRCĂ MARIAN DORU, poreclit „Doli” (foto), în vârstă de 13 ani, din comuna Crișcior, a plecat voluntar de la domiciliu, în data de 20 iunie 2024, în jurul orei 18.00 și nu a mai revenit (ieri, în jurul orei 19.00, se pare că a fost văzut în centrul comunei Crișcior).
Semnalmente: minorul are aproximativ 1,5 metri înălțime, aproximativ 49-50 kg., iar la momentul plecării voluntare era îmbrăcat în pantaloni scurți, de culoare albastră, tricou alb, pantofi sport de culoare neagră, iar ca și semne particulare, prezintă strabism la ochiul stâng.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că minorul a mai fost plecat de acasă, în repetate rânduri, dar a revenit, de fiecare dată.
Din momentul primirii sesizării, polițiștii au demarat o serie de activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorului, care a fost dat în urmărire națională.
Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112.
IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *