L-ați văzut? Un tânăr de 23 de ani, din Deva, este căutat de familie

La data de 27.06.2023 ora 15:00, Poliția Municipiului Deva a fost sesizată  prin plângere de  către o femeie, în vârstă de 39 de ani, din municipiul Deva, județul Hunedoara, cu privire la faptul că, în cursul zilei de 25.06.2023, ora 11:00, fratele său, FUDULICĂ PAUL, în vârstă de 23 de ani, a plecat de la adresa de domiciliu și nu s-a mai întors.

Persoana în cauză, are următoarele semnalmente: 1,73 m înălțime, greutatea de aproximativ 75 kg, păr șaten, tuns scurt, având început de calviție. Ca semne particulare, acesta suferă de strabism, neavând tatuaje sau cicatrici. Ultima dată a fost văzut îmbrăcat cu pantaloni scurți de blugi, de culoare albastru, un tricou de culoare roșie, papuci de culoare roșie, și o șapcă de culoare neagră, pe care o poartă mereu.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei, care a fost dată în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unice de urgență 112.

 

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *