Din Mexic, o tânără promovează Castelul Corvinilor

”Aici este cel mai frumos castel din lume”, spune Dana Lucia Sandoval Cabañas Silaghi. Tânăra în vârstă de 25 de ani, cu rădăcini românești, este stabilită în Mexic și este cunoscută ca fiind vloggeriță.

Cu o poveste de viață desprinsă tocmai din telenovelele pe care le îndrăgea, Dana s-a stabilit în Mexic în urmă cu 4 ani, atunci când și-a cunoscut jumătatea prin intermediul rețelelor de socializare. Dana Lucia a învățat limba spaniolă din telenovele și și-a dorit să ajungă în Mexic, la vârsta de 15 ani. Numai că a așteptat să își finalizeze studiile.

Vloggerița, ajutată de soțul ei, au realizat un clip despre Castelul Corvinilor. În incursiunea în mărețul castel medieval, Dana Lucia Sandoval Cabañas Silaghi descrie monumentul ca fiind cel mai frumos castel din lume.

250.000 de abonați urmăresc canalul de YouTube al vloggeriței. Astfel, abonații din întreaga lume vor afla că cel mai frumos castel din lume este în județul Hunedoara, acesta fiind Castelul Corovinilor. În doar câteva zile de la lansarea clipului pe YouTube, acesta a strâns peste 50.000 de vizualizări.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.