Direcția de Asistență Socială Deva face angajări

Direcția de Asistență Socială Deva organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție vacante. Astfel au fost scoase la concurs două posturi de îngrijitori la domiciliu și câte un post de inspector de specialitate, gradul IA și un post de asistent social debutant

Pentru postul de inspector de specialitate, gradul IA sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și  vechime în muncă – minimum 5 ani.

Pentru postul de asistent social debutant se solicită studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială, să fie înregistrat la Colegiul Național al Asistenților Sociali.

Candidații care optează pentru postul de îngrijitor la domiciliu trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, certificat de calificare profesională în calificarea de îngrijitor bătrâni la domiciliu și vechime în muncă de minimum un an.

Până în data de 16 decembrie are loc depunerea dosarelor. Proba scrisă este programată pentru data de 27 decembrie 2021 , iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.