A dispărut de la domiciliu

În data de 26.06.2018, la sediul Poliției Municipiului Hunedoara, s-a o femeie care a sesizat faptul ca fiica sa, LĂSCUȘ IULIA LARISA (foto), în vârstă de 30 de ani, în data de 24.06.2018, în jurul orei 17.00, a plecat de la domiciliul său, din municipiul Hunedoara, cu intenţia de a se deplasa în localitatea Baia de Criș, la locuinţa bunicilor ei.

În data de 25.06.2018, reclamanta a fost informată telefonic de către părinții săi că nepoata acestora nu a ajuns la locuinţa acestora, motiv pentru care s-a adresat poliţiştilor.

La momentul plecării de la domiciliu, femeia purta un tricou de culoare mov, o fustă de culoare albă și era încălțată cu o pereche de sandale de culoare neagră, cu baretă.

Semnalmente:  înălțime de circa 1.65 m, păr șaten lung până la umeri, puțin ondulat, ten deschis, ochi căprui, iar la ochiul stâng prezintă un defect.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că persoana plecată voluntar a mai fost plecată de la domiciliu și suferă de afecțiuni psihice.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare. În scopul identificării persoanei căutate, a fost solicitată măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să le furnizeze poliţiştilor apelând numărul unic de urgenţă 112 sau adresându-se cele mai apropiate unităţi de poliţie.

 

 

 

 Biroul de presă-IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.