L-ați văzut? Tânăr dispărut din luna septembrie

Poliţiştii Secției de Poliție Rurală Orăștie au fost informaţi de către poliţiştii I.P.J. Iaşi cu privire la faptul că o femeie din comuna Sirețel, județul Iași, a sesizat faptul că nepotul său, TĂNASE MARIUS MIHAI (foto), de 21 de ani, a plecat de la domiciliu, din judeţul Iaşi, la data de 14.09.2019, către localitatea Tămășasa, comuna Mărtinești, pentru a lucra în domeniul zootehnic (pază ovine).

La data de 18.09.2019, femeia a fost că a fost contactată telefonic de către proprietarul ovinelor, un bărbat din comuna Mărtinești, despre faptul că nepotul său a plecat de la stână și nu s-a mai întors.

La data plecării voluntare, tânărul era îmbrăcat cu pantaloni de culoare închisă, cămașă cu mânecă scurtă de culoare albă, încălțăminte de tip sportiv de culoare albă, fără a purta ciorapi.

Semnalmente: constituție atletică, înălțime 1,75 m., păr castaniu, ochi căprui, față ovală.

În urma sesizării, poliţiştii au demarat deîndată o serie de activități investigative şi de căutare, în vederea depistării tânărului, cu privire la care a fost solicitată şi măsura urmării naţionale.

Poliţiştii continuă activitățile necesare depistării celui în cauză şi le solicită celor care deţin informaţii utile anchetei, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.