Tinerii liberali din Petroșani promovează sportul

De la tineri, pentru tineri. Tinerii liberali din municipiul Petroșani promovează sportul, astfel că au organizat prima ediție a Cupei Streetball. Cupa a fost organizată de Tineretul Național Liberal, în vederea susținerii basketbaliștilor din Valea Jiului, dar și pentru promovarea sportului în rândul acestora. 10 echipe s-au înscris la prima ediție a concursului, ceea ce a reprezentat un succes pentru organizatori. Evenimentul s-a desfășurat în sala de sport a Colegiului Național Carmen Sylva din Petroșani pe parcursul a 5 ore, bucurându-se totodată de suportul spectatorilor din tribune.

 

„Împreună cu președintele organizației de tineret a TNL Petroșani, Lăutaru Vlad-Alexandru, vom sprijini mereu sportul de oricare natură ar fi el, și vom încuraja tinerii să practice sport. Mulțumim tuturor participanților și îi felicităm încă odată pe câștigatori, și sperăm să fie și mai multe echipe participante la ediția vitoare” a declarat prim-vicepreședintele a TNL Petroșani, Ghiurca Alexandru.

 

Reprezentanții TNL și-au propus să continue și în viitor aceste acțiuni, care au rolul de a-i angrena pe  tineri în activități sportive, dar și de socializare.

 

Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *