A dispărut fără urmă

În data de 07.10.2017, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Orăștie, despre faptul că la data de 03.10.2017, în jurul orei 17:00, concubina lui, CIOLEA COSMINA ELENA, de 19 ani, din Hunedoara (foto) a plecat de la locuința acestuia, nu s-a mai întors și nici nu a mai putut fi contactată telefonic.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânăra a mai plecat de la domiciliu pentru perioade îndelungate (fără să anunțe), revenind ulterior sau fiind depistată în diferite locuri din țară (parcări).

Semnalmente: înălțime 1,60 m., greutate 50 kg.,păr negru, ochi albaștri.

La data dispariției, tânăra purta un tricou culoare albastră, blue-jeans şi încălțăminte tip teniși cu talpă groasă, de culoare albă. Hunedoreanca are un tatuaj compus din 6 imagini tip stea în zona pieptului, iar pe antebrațul stâng are tatuat numele „TIBI”.

Poliţiştii au demarat, încă de la data semnalării dispariţiei, activităţi investigative şi de căutare, în vederea găsirii tinerei fiind solicitată şi măsura urmăririi naţionale.

Persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei, sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apele numărul unic de urgenţă 112.

 

 

Biroul de Presă -IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *