L-ați văzut? Un bărbat de 41 de ani este dat dispărut

La data de 13 iunie 2022, în jurul orei  19:45, Poliția Municipiului Brad a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său, BARB VALENTIN IOAN de 41 ani (foto), a plecat din data de 09 iunie 2022 să însoțească o turmă de oi din zona Geoagiu spre județul Bihor, iar pe traseu, în noaptea de 11/12.06.2022,  aflându-se în zona satelor Curechiu-Rovină, din comuna Bucureșci, acesta s-ar fi hotărât să nu mai continue drumul spunând ciobanului care îl însoţea că se va întoarce acasă, însă nu a revenit la domiciliu.

Semnalmente: bărbatul are înălțimea de aproximativ 1,60 m, 60 kg., păr șaten, ochii căprui, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu pantalon tip salopetă, de culoare albastră și o bluză de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizării, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Poliţiştii continuă activităţile investigative şi de căutare şi le solicită tuturor celor care deţin informaţii utile depistării celui în cauză, să apeleze de urgenţă Poliţia la numărul unic 112.

 

IPJ Hunedoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.