Alcool, tamponări și alte nereguli depistate de polițiștii hunedoreni, în trafic

La data de 11 iunie 2022, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului  Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, pe bulevardul Mihai Viteazu,  din Hunedoara, a avut loc o tamponare în care au fost implicate 3 autoturisme.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că evenimentul rutier a fost  produs de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Hunedoara, care a  acroșat două autoturisme parcate regulamentar.

În urma evenimentului rutier nu au rezultat victime, iar conducătorul auto care a produs tamponarea a  fost  testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 1,01 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

La data de 13 iunie 2022, în jurul orei 19:30, polițiștii au oprit în trafic un moped care  se deplasa pe DC 65, din direcția Galați – Fizești.

Cu privire la conducătorul mopedului, un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Pui, în urma verificării în bazele de date, poliţiştii au stabilit că nu deține permis de conducere.

 

La data de 13 iunie 2022, în jurul orei 19:25, polițiștii au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Pui, care se deplasa pe DC 64, pe raza localității Fizești.

În urma verificării în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul  nu deține permis de conducere.

 

La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 01:15, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Nicolae Titulescu, din oraşul Hațeg, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 46 de ani, din orașul Hațeg.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,44 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

În data de 10 iunie 2022, în jurul orei 23:20, poliţiştii au oprit pentru control, pe bulevardul Păcii, din Lupeni, autoturismul  condus de un tânăr de 28 de ani, din Lupeni.

În urma testării acestuia, aparatul Drug Test a indicat prezenţa unei substanțe interzise (motiv pentru care tânărul a fost condus la o unitate medicală, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanței psihoactive.

 

În cauzele prezentate, poliţiştii au întocmit un dosare de cercetare penală.  

 

IPJ Hunedoara

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.