L-ați văzut? Un bărbat de 42 de ani care a plecat în Germania este dat dispărut

La data de 30 decembrie 2022, Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că, concubinul acesteia, REDAI ANGHEL, în vârstă de 42 de ani, din localitatea Romoșel, județul Hunedoara, a plecat în data de 20 decembrie 2022, cu un autoturism însoțit de un prieten în Germania, însă din data de 21 decembrie 2022 atât concubinul ei cât și prietenul acestuia, nu au mai putut fi contactați telefonic și nu a mai putut lua legătura cu aceștia sub nicio altă formă de comunicare.
La momentul plecării, REDAI ANGHEL, purta pantaloni de tip blue-jeans de culoare albastră, geacă de culoare albastru închis, pantofi sport de culoare neagră și avea asupra sa o borsetă de culoare neagră.
Din momentul sesizării dispariției, polițiștii au întreprins activități specifice de căutare și depistare a persoanei în cauză. Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *