Distracție cu distanțare pe pârtiile de schi

Winter Tour revine în stațiunea montană Parâng. Evenimentul va avea în prim plan pasiunile. Winter Tour este un festival de weekend, caravană a distracției pe pârtiile de ski din România. Organizatorii promit multă voie bună, petreceri și premii.

„în 2021 ne întoarcem la mindsetul pe care îl aveam în primul an când am pornit acest proiect, Winter Tour. We’re going BACK TO BASICS. Înapoi la pasiuni. Vom fi prezenți pe 9 pârtii din România și ne vom bucura de schi, de energia care ne-a determinat să pornim pe acest drum acum 8 ediții, vom îmbrățișa tot ce are muntele să ne ofere, on și off piste, vom admira răsărituri incredibile, probabil ne vom întâlni și cu câțiva dintre voi, pasionați și vechi prieteni. Având în vedere perioada pe care o traversăm, ediția asta n-o să vă îndemnăm să veniți și voi cu noi. Vom merge noi, o gașcă de prieteni la schi, și ne veți putea urmări călătoria pe canalele noastre, site, pagina de facebook și instagram” arată organizatorii.

Dată fiind situația epidemiologică, organizatorii evenimentului subliniază că se vor purta măști de protecție și se va respecta distanțarea socială.

„Tot ce vă îndemnăm pe voi în 2021 e să vă întoarceți la lucrurile simple, lucrurile care vă fac plăcere, pentru care vă dați jos din pat dimineața cu drag și chef de viață. Pentru noi asta e schiul, mișcarea și muntele: un imens ocean de oportunități, fericire și libertate. Basics”, mai arată organizatorii.

Astfel, evenimentul va avea loc în Parâng în perioada 20-21 februarie.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.