DN 68A, un drum criminal

DN 68A este unul criminal. Este aprecierea celor de la Asociația Pro Infrastructura care arată că gropile din drumul național care merge paralel cu autostrada Lugoj – Deva este un real pericol pentru participanții la trafic.

“După manipularea grosolană de miercuri, când Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a lansat în mass media o fotografie cu o crăpătură în asfalt „măsurată” cu un pix în capătul vestic al lotului 3 al A1 Lugoj-Deva, un membru al comunității noastre a folosit același instrument hi-tech în gropile de pe DN68A, segmentul paralel cu autostrada-muzeu de 21 km. Rezultatele se văd în pozele atașate. Șoferii sunt nevoiți să își riște viața și să-și facă praf mașinile pe cei 25 de km ai DN68A dintre Săcămaș și Holdea: o șosea îngustă cu o bandă pe sens plină de cratere unde poți să dispari cu totul, nu doar să-ți pierzi pixul, cu un trafic infernal înghesuit în coloană croșetând prin curbe foarte periculoase”, spun cei de la Asociația Pro Infrastructura.

În tot acest timp, membrii asociației care au urmărit îndeaproape lucrările la cele mai importante șosele din România, cer autorităților să deschidă circulația pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva.

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *