Doamne apără și păzește! Ce pesediști incompetenți am trimis în Parlament!

Încă o dată parlamentarii PSD s-au făcut de rușine. După simulacrul proiectului de lege depus de aceștia ieri la Parlament, plin de greșeli și inadvertențe, nu au întârziat reacțiile. Iată ce scrie Cătălin DOCEA pe pagina sa de facebook:

”Doamne apără și păzește! Ce incompetenți am trimis în Parlament: Laurențiu Nistor, Natalia Intotero, Viorel Sălan, Ilie Toma, Cristian Resmeriță. Simulând că le pasă de mineri, parlamentarii PSD de Hunedoara au depus ieri o batjocură de proiect de lege pentru a se face că vor cere bani pentru disponibilizați. Este cea mai crasă dovadă de sfidare la adresa Văii Jiului, deoarece:

1. Secretarul de stat Vișan a dormit în scaun în 2018, când trebuia să facă demersurile pentru o nouă ordonanță, care să garanteze drepturile celor care ies din sistem. Dacă ăla, VIȘAN DE LA PSD, făcea pașii pentru ORDONANȚĂ, MINERII N-AR MAI FI STAT ÎN GREVĂ ÎN SUBTERAN!!!

2. Pe secretarul de stat Vișan și parlamentarii PSD de Hunedoara i-a durut fix în cur și în 2019. 10 luni nu au făcut nici un demers legal pentru mineri.

3. Citiți batjocura de proiect. Nu respectă normele minime de tehnică legislativă. În titlu se vorbește despre lege, în text se spune “prezenta ordonanță de urgență”. Ca să vă dea impresia că le pasă, ăștia au copiat o ordonanță și au depus-o ca proiect de lege. Orice student de anul I știe că Parlamentul NU dă ordonanțe. Laurențiu Nistor, Natalia Intotero, Viorel Sălan, Ilie Toma și Cristian Resmeriță nici măcar nu au citit ce au semnat.”

Puteți citi textul proiectului AICI

 

Notă: postările de la rubrica „faceNEWS” sunt preluate ca atare, fără modificări, de pe paginile de facebook ale autorilor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *