Doi dintre cei trei copii transferaţi la Timişoara, după ce au fost implicaţi în accidentul din Petroşani, au fracturi la picioare, iar al treilea este intubat, în stare gravă la Spitalul Judeţean

Doi dintre cei trei copii, implicaţi în accidentul din Petroşani care au fost transferaţi la Timişoara sunt internaţi la Spitalul de Copii cu fracturi la picioare şi leziuni la cap, iar cel de-al treilea se află la Spitalul Judeţean Timişoara unde este internat la Secţia ATI, în stare gravă, intubat.

Medicul Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara a declarat că cei doi copii internaţi la această unitate medicală au 13 şi 14 ani şi au fracturi  la picioare şi leziuni la nivelul capului.

„Ca urmare a acestei tragedii su sosit la noi doi copii, de 13 şi 14 ani, amândoi cu leziuni la nivelul membrelor inferioare, unul dintre ei cu fractură de tibie şi celălalt cu fractură de tibie şi o fractură deasupra celuilalt genunchi. Amândoi au leziune de craniu, adică capul spart. Sunt în afară de orice pericol vital în acest moment, trecuţi în terapie intensivă, pentru a se asista ortopedico-chirurgical leziunile provocate. La unul dintre ei fractura este deschisă, deci va trebui recuperare”, a declarat Mihai Gafencu.
Medicii de la Spitalul Judeţean Timişoara au anunţat că un al treilea copil implicat în acelaşi accident este internat în Secţia ATI, în stare gravă, intubat.
Şase copii au fost loviţi de un autoturism, miercuri seară, în timp ce se aflau pe o trecere de pietoni, în municipiul Petroşani, judeţul Hunedoara. În urma accidentului, un copil de 11 ani a fost resuscitat de echipajele medicale, alţi patru au fost duşi de urgenţă la spital cu ambulanţe, iar un al şaselea a fost dus la spital de familie. Pe timpul nopţii, trei copii au fost transferaţi la Timişoara, iar alţi trei au rămas internaţi la spitalul din Petroşani.
Joi, copilul de 11 ani care a fost resuscitat imediat după accident, a murit la Spitalul din Petroşani.
Şoferul, un tânăr de 19 ani, a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ulterior de poliţişti. El nu are permis de conducere şi era băut. A fost reţinut pentru 24 de ore. Acum el este cercetat pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentlui, conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.
news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *