Un bărbat s-a predat la Poliţia Deva şi a anunţat că şi-a ucis fosta concubină

Un bărbat de 42 de ani s-a predat, duminică dimineaţă, la Poliţia Deva şi a anunţat că şi-a ucis fosta concubină, în judeţul Sibiu. Poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa indicată au găsit femeia moartă ş au aflat că cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui. Bărbatul susţine că a avut o ceartă cu fosta concubină, ar aceasta l-ar fi atacat cu un cuţit, pe care l-a luat şi a înjunghiat-o în gât.

Surse judiciare au declarat că, duminică dimineaţă, un bărbat de 42 de ani s-a predat la Poliţia Deva şi a anunţat că şi-a ucis fosta concubină, în judeţul Sibiu.

Poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa indicată au găsit uşa încuiată, o uşă metalică, dar escaladând clădirea au văzut corpul femeii.

Anchetatorii au aflat că cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, chiar pe acelaşi palier, iar femeia obţinuse în toamnă un ordin e protecţie, valabil până în vară.

Sâmbătă seară între ei a izbucnit un conflict puternic. Bărbatul susţine că femeia l-ar fi fi atacat cu un cuţit, pe care l-a luat şi a înjunghiat-o în gât.

Ulterior, a fugit la Deva, unde fratele său şi cumnata l-au convins să se predea.

Crima a avut loc în Cartierul Arhitecţilor, la ieşirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie, victima având 30 de ani.

 

news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *