Doi foști fotbaliști vor ”juca” la PNL Petroșani

Doi foști fotbaliști, actualmente antrenori, vor face parte din echipa Partidului Național Liberal din Petroșani. Damian Militaru și Cosmin Kandut au devenit membri PNL Petroșani. Damian Militaru a fost fotbalist la echipa Steaua București și a jucat în Supercupa României. Cosmin Kandut este profesor de educație fizică și sport. Ambii sunt antrenori la Jiul Petroșani.

”Și-au exprimat dorința de a intra și în echipa PNL la nivel local”, a declarat Tiberiu Iacob-Ridzi, președintele PNL Petroșani.

Obiectivele echipei PNL Petroșani, condusă de Tiberiu Iacob Ridzi, au fost motivele pentru care fostul fotbalist a decis să se înscrie în PNL.

”Am văzut aici oameni de încredere, oameni puternici care vor să facă ceva pentru acest oraș. Împreună, în luna septembrie vrem să câștigăm alegerile”, a spus Damian Militaru, în cadrul conferinței de presă.

Pentru Cosmin Kandut, alăturarea la echipa PNL are o motivație personal.

„Sunt două motive pentru care am decis să mă alătur PNL. Unul ar fi principiile mele care sunt în strânsă legătură cu principiile partidului. Cel de-al doilea motiv, care pentru mine este foarte important, are legătură cu tatăl meu. În istoria României, PNL a avut o strânsă legătură cu Partidul Liberal Monarhist. Tatăl meu a fost președintele Partidului Liberal Monarhist pe județul Hunedoara între 1992-1999. Sper ca împreună să reușim să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus anul acesta”, a precizat Cosmin Kandut.

Cei doi nu au fost membrii vreunui alt partid.

 

 

 

 

Colaborator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *