Trei săptămâni fără niciun caz de COVID la Petroșani

Au trecut trei săptămâni de când la Petroșani nu a mai fost înregistrat niciun caz de coronavirus. În schimb, trei persoane sunt internate la Spitalul de Urgență din Petroșani cu suspiciune de infectare cu noul tip de coronavirus.

”Avem vești bune, nu avem niciun infectat cu coronavirus. Avem trei persoane suspecte internate la Spitalul de Urgență din Petroșani și așteptăm să vină testele. Nu mai avem nici în carantină și nici în izolare la acest moment nicio persoană”, a informat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

Acum trei săptămâni, la Petroșani au fost confirmate 10 cazuri de infectare cu noul coronavirus. În unul dintre cazuri era vorba de un cadru medical de pe secția de Cardiologie a Spitalului de Urgență din Petroșani, iar celelalte nouă cazuri erau ale unor pacienți internați la spitalul din localitate. Din fericire, datorită măsurilor luate de conducerea unității medicale, focarul nu s-a extins. Fiecare persoană care ajunge la Spitalul din Petroșani este supusă unui test rapid de coronavirus, iar în cazul unei suspiciuni de infectare, persoana respectivă este izolată.

 

Colaborator

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *